Siyasetçilerin konuşmalarına bakarak anladığımız şu ki Hükümet EYT sorununu çözecek fakat ”Seçim öncesi yatırımı” denmesin diye bu işi seçimden sonraya bırakıyor ve bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmıyor. Fakat İBB Adayı Binali Yıldırım sonunda ağzındaki baklayı çıkardı.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Küçükçekmece’de devam etti. Küçükçekmece Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Lisesi Proje Okulu’nu ziyaret eden Yıldırım, buranın yakındaki Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu bahçesinde kendisini bekleyen öğrencilerle görüştü.
Biraz Sabırlı Olun, Ben Takipçisi Olacağım!
Emeklilikte yaşa takılanların taleplerine yönelik bir soruya Yıldırım, “Ben bu konuda ne dedim? ‘Biraz sabırlı olun, ben takipçisi olacağım’ dedim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Sabırlı olun demek, ne demek?. Gayet açık.” dedi.